Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών
Συσκευασίες Σοκολάτας
fall

Η σειρά από σοκολάτες με άγρια μανιτάρια του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείου Μανιταριών δεν αποτελούν μόνο μια λαχταριστή λιχουδιά για απαιτητικούς ουρανίσκους αλλά και μια σειρά προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και παγκόσμιας πρωτοτυπίας.

Τα άγρια μανιτάρια που  «αγκαλιάστηκαν» αρμονικά με σοκολάτα γάλακτος και υγείας και συνδυάστηκαν περίτεχνα με υλικά όπως το ελαιόλαδο, το θυμάρι, τα εσπεριδοειδή, το σουσάμι, το δενδρολίβανο, το άνθος αλατιού, το σαφράν και την κάνναβη είχαν ανάγκη από μια συσκευασία που θα αναδείκνυαν αυτό το εξαιρετικό προϊόν ακολουθώντας την ξεχωριστή ταυτότητα του Μουσείου.

Οι συσκευασίες που σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε στη ΛΥΧΝΙΑ για αυτές τις υπέροχες σοκολάτες έχουν στόχο τόσο να διαφυλάξουν αυτό το εξαιρετικό προϊόν με την υπέροχη υφή όσο και να επικοινωνήσουν αυτό το μοναδικό συνδυασμό συστατικών ακολουθώντας την ξεχωριστή ταυτότητα του Μουσείου Μανιταριών. Ταυτόχρονα, με το «παράθυρο» ζελατίνας που εντάχθηκε στη συσκευασία δώσαμε στους καταναλωτές την ευκαιρία να αποκτήσουν μια πρώτη «γεύση» από την εμπειρία του προϊόντος.

Το δικό της ιδιαίτερο χαρακτήρα δώσαμε στην παιδική σοκολάτα του Μουσείου Μανιταριών με τα 2D σοκολατένια μανιτάρια, ζωγραφίζοντας στο χέρι χαρακτηριστικές εικόνες από τα Μετέωρα, τον τόπο του   Μουσείου Μανιταριών.

Share:

Τύπος έργου

Κλάδος

Τύπος κουτιού